Bakkerij Vos

Ambachtelijke brood- en banketbakkerij

Bakkerij Vos is opgericht in 1903 door bakker Hendricus Michäel Hendrix in Bolnes (Dijkje) als kruidenierswinkel. Het bedrijf is sindsdien altijd in de familie gebleven en in 1974 door de huidige eigenaren Leendert Vos Jr. en zijn vrouw, Anthonie Nootenboom, overgenomen.

Ruim 100 jaar na de oprichting en 3 generaties later hebben we het Ridderkerkse familiebedrijf gemaakt tot wat het nu is: een ambachtelijke bakkerij aan de Lagendijk met twee winkels.

We werken voor ons brood samen met onze partner Bakkerij van der Linden. In beide bakkerijen vormen het handwerk van vakmensen en het gebruik van moderne machines de ideale combinatie om een eerlijk en lekker product te produceren.

Bakkerij van der Linden

Uw traditionele bakkerij in Ridderkerk

Bakkerij van der Linden bestaat al sinds 1928. Edwin en Kim Vos-Stoffels zijn de huidige trotse eigenaren van deze ambachtelijke bakkerij. Edwin is een geboren bakker net als zijn vader en overgrootvader. De passie voor het vak ziet en proeft u terug in de dagverse producten.

Al 100 jaar: alles puur en vers

Wij gebruiken uitsluitend de beste grondstoffen voor onze producten die we zonder procesversnellers of diepvriesmethoden vervaardigen. Alles wordt bij ons op traditionele wijze bereid naar ouderwets recept. Iedere nacht maken en bakken we onze broden vers op de ambachtelijke wijze zoals dat al meer dan 100 jaar wordt gedaan.

Vers brood en gebak aan huis bezorgd in Ridderkerk

Wilt u uw bestelling laten bezorgen? Binnen de gemeente Ridderkerk brengen we onze verse taarten en broden graag bij u aan de deur! Bel ons voor een bestelling: 0180– 424 334. Digitale bestellingen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.